SNAĆI ĆE SE ON / U Engleskoj mu sve zabranili, ali je Abramovič pronašao novo utočište: Preselio 14 aviona, na putu su i jahte

Image
Foto: Profimedia

Roman Abramovič našao se u problemima onog trenutka kada je Vladimir Putin odlučio napasti Ukrajinu

14.3.2022.
17:58
Profimedia
VOYO logo

Ruski oligarh i (još uvijek) vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, našao se u velikim problemima otkako je njegova Rusija napala Ukrajinu. Sankcije stižu sa svih strana, a teška vremena su i pred ruskim bogatašima.

Zbog toga Abramovič mora prodati engleskog prvoligaša, ali i sve nekretnine koje je posjedovao u Engleskoj. Čini se kako se ruski oligarh snašao i otkrio zemlju u kojoj može lakše živjeti, odnosno gdje sankcija za Ruse nema - Izrael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski mediji prenose kako je lociran avion vlasnika Chelseaja, a on se nalazi upravo u "obećanoj zemlji", Izraelu.

Nije se mogao sakriti

Navodno je ruski bogataš ove nedjelje ujutro svojih 14 aviona smjestio u Tel Aviv, glavni grad Izraela. Abramovič je uzeo izraelsko državljanstvo kako bi mogao ući u Englesku, a sada se tamo vratio jer je to jedna od rijetkih zemalja koja nije nametnula sankcije za ruske oligarhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču otkrio je izraelski novinar Amichai Stein, koji je među avionima primijetio glavni Romana Abramoviča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A obitelj Abramovič imat će i gdje živjeti. Naime, Rus u Tel Avivu ima i tri nekretnine, a jedna od njegovih jahti već je na putu prema Izraelu. Njegovi luksuzni brodovi moraju napustiti Britaniju, također zbog sankcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo