RODITELJI HRVATSKOG HEROJA SUBAŠIĆA PONOSNI: / Otac sa strepnjom pratio utakmicu, a majka otkrila: 'Nije bilo šanse da gledam'

Image
Foto: AFP

"Nema šanse da gledam utakmice u kojima igra moj Danijel. Otkako se ozlijedio kad je igrao za Hajduk, ne gledam kad on igra. Bilo je to protiv Zadra i nakon toga ne gledam. Ne mogu.

2.7.2018.
14:03
AFP
VOYO logo

Junak pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom, golman Danijel Subašić, o tri obranjena jedanaestareca rekao je već što je imao nakon utakmice. No, što o sinovljevom podvigu misle njegovi roditelji, 63-godišnji otac Jovo i 62-godišnja majka Boja, kazali su za 24 sata.

"Nema šanse da gledam utakmice u kojima igra moj Danijel. Otkako se ozlijedio kad je igrao za Hajduk, ne gledam kad on igra. Bilo je to protiv Zadra i nakon toga ne gledam. Ne mogu. Kad je utakmica, šećem oko kuće ", kazala je Subašićeva majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA SVJETSKE MEDIJE NEMA NIKAKVE DILEME: /

Danijel Subašić je apsolutni heroj utakmice s Danskom!

Image
ZA SVJETSKE MEDIJE NEMA NIKAKVE DILEME: /

Danijel Subašić je apsolutni heroj utakmice s Danskom!

"Sad ćemo dobiti Ruse i idemo u finale s Brazilom"

Za razliku od nje, Subašićev otac Jovo gledao je utakmicu i - strepio.

"Neopisivo je bilo gledati utakmicu protiv Danske. Malo smo strepjeli kad su bili penali, ali sve je dobro završilo. Sad ćemo dobiti Ruse i idemo u finale s Brazilom", optrimistično je prognozirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno su, pak, rekli da su ponosni na svoga Danijela.

Kad je počeo trenirati, nije odmah stao na gol

Jovo i Boja Subašić prije dvije godine su iz Zadra preselili u selo Zagrad kraj Benkovca gdje žive s Danijelovom bakom u kući koju im je on obnovio. Ispričali su za 24 sata kako je njihov najmlađi sin (Danijel ima dva starija brata - Milana i Olivera) prvi puta otišao na trening NK Zadra kada mu je bilo šest godina, ali da nije odmah stao između vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije Danijel odmah stao na gol. Tek kad je imao 10 godina igrali su neku utakmicu, golman se ozlijedio i nisu imali drugog, a Danijel je trenera Miška Paunovića pitao - treneru, mogu li ja stati na gol? I kako je stao, tako je i ostao. Izrastao je do 192 centimetra", kazao je njegov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo