Boje se najgoreg / Roditelji velškog nogometaša tek saznali za nestanak aviona: 'Nadamo se da će sve dobro završiti'

Image
Foto: AP images

Nestali avion letio je iz Nantesa u Cardiff nakon što je realiziran transfer između dvaju klubova

22.1.2019.
15:21
AP images
VOYO logo

Avion u kojem se, između ostalih, vozio najskuplji nogometaš velškog premierligaša Cardiff Cityja Emiliano Sala nestao je u ponedjeljak navečer s radara, pišu engleski mediji.

U vezi nestanka obratio se i njegov otac koji je rekao za Independent:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelj mi je rekao da je nestao avion i da misle da je moj sin u njemu. Jako sam zabrinut, ništa ne znamo. Očajni smo, nadamo se da će sve dobro završiti. Pričao sam s njim u nedjelju. Još nam se nitko iz Nantesa nije javio, sve što znamo je da je to bio mali avion i da je nestao iznad Engleskog kanala,

Loše vijesti također je prenio John Fitzgerald, zapovjednik zračne potrage Kanalskih otoka koji je rekao da je mao vjerojatno da će biti preživjelih u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestali avion letio je iz Nantesa u Cardiff nakon što je realiziran transfer između dvaju klubova. Nesretni Sala prešao je u Premier ligu za odštetu od 17 milijuna eura, a strahuje se da se njegov avion srušio u Engleski kanal.

Dvadesetosmogodišnji napadač, koji je u prvom dijelu ove sezone zabio 13 golova za Nantes u Ligue 1 pod vodstvom trenera Vahida Halilhodžića, upravo je potpisao ugovor s Cardiffom za 17 milijuna eura prema procjenama medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sala se u ponedjeljak vratio u Jonelière, gdje treniraju nogometaši Nantesa, kako bi pokupio svoje stvari i oprostio se sa suigračima. Na Twitter profilu kluba objavljena je fotografija njega i suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo