RODGERSU JE ISTEKAO ROK: / Liverpool traži novog trenera, ovo su kandidati

Image
Foto: AFP

Remi na Anfieldu protiv skromnog Norwicha mogao bi biti "jezičac na vagi" koji će presuditi sudbini Brendana Rodgersa na Liverpoolovoj klupi. Tek je prošlo šest kola, a Redsi su na 13.

21.9.2015.
12:47
AFP
VOYO logo

Rodgers je rodonačelnik trenerske vrste u kojoj nije važno koliko imaš trofeja, nego koliki profit donosiš klubu. Vlasnici su zadovoljni, ali navijači silno iziritirani. A navijači donose zaradu, pa će vlasnik John W. Henry, možda i razmisliti o Rodgersovoj smjeni. U njegovoj je eri klub potrošio 540 milijuna eura, ali na Anfieldu nema trofeja. Na naslov engleskog prvaka čeka se već 25 godina.

Klopp, Ancelotti, zašto ne i Bilić

Mediji su već i pronašli Rodgersovog nasljednika. Velika želja, ne samo Liverpoola je bivši Borussijini trener Jürgen Klopp, koji je uzeo studijsku godinu odmora. Zanimljiv je i Carlo Ancelotti koji je također slobodan, nakon otkaza u madridskom Realu. Ronald Koeman odličan je na klupi Southamptona, ali to je premali klub za njegove ambicije. Od Nizozemaca se još spominje i Frank De Boer koji uspješno vodi Ajax, ali nema iskustvo vođenja momčadi u Premier ligi. Tu je i Garry Monk, trener Swanseaja koji ima odličan omjer protiv jačih klubova. Čudno da se nitko nije sjetio Slavena Bilića, koji radi sjajan posao u West Hamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači traže Rodgersov otkaz

A navijači na Twitteru preklinju klub da konačno otpusti Rodgersa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo