Liverpool se ne predaje: 'Borit cemo se do posljednje minute'

Liverpool je prakticki iz dobitne situacije za osvajanje naslova prvaka Engleske, dosao do toga da ga samo teorija drzi u igri. Menadzer kluba s Anfielda Brendan Rodgers ipak jos uvijek ne gubi nadu.

7.5.2014.
11:08
VOYO logo

Manchester City ima sve u svojim rukama i s dvije pobjede u preostala dva susreta protiv Aston Ville i West Hama ima priliku osvojiti naslov prvaka. Liverpool ne ovisi o sebi, pobjeda u posljednjem kolu protiv Newcastlea nece mu biti dovoljna ukoliko mu Cityjevi protivnici ne pomognu.

Brendan Rodgers se nada kako bi West Ham i Aston Villa mogli napraviti cudo i iznenaditi Pellegrinijevu momcad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu nikada ne mozete biti sigurni i nikada ne znate sto se moze dogoditi. Odavno sam obecao da se nikada necemo predavati i zato cemo se boriti do posljednje minute susreta s Newcastleom", rekao je Rodgers.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1t73y8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadzer Liverpoola nije propustio pohvaliti svojeg najboljeg igraca Luisa Suareza koji se ove sezone vec okitio s tri nagrade.

"Luis ih je apsolutno zasluzio. Kao momcad bili smo odlicni, medutim Luis je bio posebno dobar. Iza sebe ima nevjerojatnu sezonu", rekao je Rodgers o osvajacu nagrada za najboljeg igraca sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo