Potjerani junak Chelseaja seli u Italiju?

Još uvijek nije poznato hoće li na kraju aktualne sezone trenersku klupu Napolija napustiti višegodišnji uspješni trener južnjačke momčadi Walter Mazzarri.

16.5.2013.
8:27
VOYO logo

Posljednje informacije su govorile kako će vlasnik De Laurentiis napraviti sve da zadrži Mazzarrija, no tijekom sezone se, pak, vrlo često govorilo da će Mazzarri ipak napustiti klub iz Napulja, koji je ove sezone posredstvom drugog mjesta u Serie A osigurao plasman u Ligu prvaka.

Talijanski mediji, pak, ne prestaju tražiti nasljednika ode li Mazzarri, a posljednji koji se pojavio na listi je 42-godišnji Talijan Roberto Di Matteo, koji ne radi nakon što je prošle sezone dobio otkaz u Chelseaju, makar je osvojio naslov prvaka Europe. Inače, po tim navodima Di Matteo prilično dobro figurira za posao u Napoliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Matteo kao trener nikada nije radio u Italiji (radio je dosad u Miltonu, West Bromwichu i Chelseaju), a kao nogometaš je u Italiji samo nosio dres Lazija. Nogometnu je karijeru Di Matteo završio u Chelseaju, a inače je rođen u Švicarskoj, te je u tri švicarska kluba igrao tijekom šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo