PRVI PUT U HNL-U / Robert Prosinečki novi je trener NK Rudeš: 'Izuzetno pozitivna priča'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Već nekoliko dana se u medijima spekuliralo o ovome, a sada je posao i službeno dovršen

7.6.2023.
13:38
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni bivši Vatreni Robert Prosinečki novi je trener Rudeša. Novi član prvoligaškog društva HNL-a objavio je tu vijest na svojim službenim stranicama. Prosinečki će na toj poziciji zamijeniti Davora Mladinu kojem je istekao ugovor.

Image
PROZVALI INSTITUCIJE /

Konačno se oglasio i Hajduk: 'Razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača'

Image
PROZVALI INSTITUCIJE /

Konačno se oglasio i Hajduk: 'Razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača'

"Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrati lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba", poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći kada takvo ime dovedeš u klub. Sretan sam što ću s Robijem biti u ovom projektu, puno je posla pred nama, ali ovdje smo zbog iste ljubavi, prema nogometu ali i Rudešu. Nema ovdje govora o nikakvim financijama, već samo o emociji", kazao je sportski direktor Silvio Marić.

Predsjednik kluba Josip Šimunić, koji je s Prosinečkim igrao u reprezentaciji, bio je vrlo jasan. "Poznamo se godinama. I jako dobro znam kakav je Robert čovjek i gospodin. Ali i da jako voli izazove. A NK Rudeš je izazov. Jako sam sretan što nam se priključio, a sada svi moramo zajedno gurati u istom smjeru", poručio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neizmjerno smo sretni što nas je prepoznao ovakav igrač i trener, a prije svega čovjek. S dolaskom Roberta Prosinečkog na mjesto 'šefa', postavili smo temelj za novu, uspješnu sezonu, i zato hvala 'Velikom Žutom", dodao je direktor kluba Stipe Čondrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo