TEŠKI DANI ZA ŽUTOG /

Prosinečki na udaru medija i navijača, tjeraju ga: 'Sokoli su s njim poprimili gubitnički mentalitet'

Image
Foto: Profimedia

'Nije lako, ovo je naša realnost. Ovo je jako, jako loše'

15.10.2024.
8:02
Profimedia
VOYO logo

Robert Prosinečki na udaru je medija i navijača u Crnoj Gori, njegova momčad je sve lošija i lošija. Nakon što je crnogorska reprezentacija izgubila i četvrtu utakmicu u B razredu Lige nacija, a Crnogorci ostali na nula bodova i mizernoj gol-razlici 1:6, Prosinečki se našao u situaciji u kojoj niti jedan trener ne bi htio biti. Krenuo je Prosinečki doduše dobro, s dvije pobjede Crne Gore, ali nakon toga niz se posve okrenuo i u ponedjeljak je stigao i šesti poraz. Ovog puta od Walesa u Cardiffu. Jedan gol bio je dovoljan da se sruši sve, a negativni komentari stižu sa svih strana, od navijača do medija...

Image
ALARMANTNA SITUACIJA /

Robert Prosinečki postavio negativan rekord na klupi Crne Gore

Image
ALARMANTNA SITUACIJA /

Robert Prosinečki postavio negativan rekord na klupi Crne Gore

Rasprave o Prosinečkom u Crnoj Gori vodile su se i prije ovog dvoboja, a sada je sve eskaliralo, barem sudeći prema prvim komentarima medija i navijača nakon što je upisao novu "nulu". Sukus komentara svih u Crnoj Gori svodi se na to da je "izbornik loš, a igrači ispodprosječni", a navijački puk zaziva dvije ostavke: jednu izbornika, a drugu predsjednika Saveza Dejana Savićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ništa manje kritični nisu ni novinari...

"Sokoli ostali na nuli, bez igre nema ni rezultata", naslov je izvještaja u Danu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda piše kako su nogometaši Crne Gore bili slabiji suparnik od Walesa čitav dvoboj.

Danilo Mitrović u svojem komentaru za Vijesti piše o "očajnoj Crnoj Gori, bez igre, sistema i koncepcije". Navodi kako je ovo najgora utakmica u mandatu Prosinečkog.

"Četiri utakmice - četiri nule, šest uzastopnih poraza, što je najduža negativna serija u povijesti, i što sad? Crna Gora će gotovo sigurno ispasti u C diviziju Lige nacija, iz nje će dočekati sljedeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali to je i najmanji problem", ističe Mitrović pa nastavlja:

"Prosinečki na četiri službene utakmice, usprkos brojnim izostancima, nije pokazao da njegova vizija ima budućnost i uporište na terenu. Njemu ugovor istječe već za dva mjeseca, dakle i njegov eventualni odlazak je najmanji problem. Možda i najveći je što su Sokoli kroz Ligu nacija, umjesto da udare podlogu za sljedeće cikluse, poprimili gubitnički mentalitet i teško će se vratiti na pravi put".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robi je nakon novog poraza dao izjavu:

"Teško mi je bilo što reći. Prvo poluvrijeme je bilo jako loše i onda se bilo teško vratiti. Drugi dio je bio bolji, imali smo par situacija, pogodili prečku, jednostavno smo bolje izgledali. Zbog tog lošeg prvog poluvremena su i bile četiri zamjene na poluvremenu. Teška situacija, ali okrećemo se sljedećim utakmicama, vidjećemo što će biti. Treba napraviti analizu, a vjerujem da će u studenomebiti bolje. Bez daljnjeg moramo pobijediti Island, a i protiv Turske moramo ići na pobjedu. Nadam se da će svi biti zdravi i da ćemo doći do rezultati koje priželjkujemo', rekao je Prosinečki nakon utakmice za RTCG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijesti prenose ovu Robijevu izjavu:

"Nije lako, ovo je naša realnost. Ovo je jako, jako loše".

POGLEDAJTE VIDEO: Prosinečki otvorio dušu u studiju Net.hr kod Silvija Maksana: 'Stari mi je teško podnio odlazak u Zvezdu. Priče su da nisam volio trenirati, ali jednu naviku nikad nisam skrivao'

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo