Dogodilo se čudo: Mrtav hladan odbio Real Madrid

Transfer Roberta Lewandowskog mogao bi se pretvoriti u ljetnu trakavicu. Njegova Borussija i Real navodno su dogovorili sve detalje posla i cijenu od 30 milijuna eura, ali...

14.6.2013.
10:02
VOYO logo

Poljski napadač mrtav hladan odbio je transfer te odlučio pričekati službene ponude još triju klubova koji ga žele – Barcelone, Bayerna i Manchester Uniteda.

Borussia mu je pak poručila da ga neće pustiti ni u Bayern ni u United, tako da bi se stvari mogle zakomplicirati. Barcelona je opcija jer je spremna za dobru ponudu te joj hitno treba zamjena za Davida Villu, koji je na izlaznim vratima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u Borussiji su se počeli polako inatiti, pa je izvršni direktor kluba Aki Watzke preko njemačkih medija poručio Lewandowskom da razumije njegovu želju za odlaskom, no da od njega očekuje da do kraja odradi svoj ugovor, a to je ljeto 2014. godine, nakon čega će biti slobodan igrač.

Inače, Lewandowski u Dortmundu zarađuje 'skromna' dva milijuna eura godišnje, a svi zainteresirani klubovi dali bi mu barem dvostruko bolji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo