MALO POZNATI DETALJI / Rijetko možemo čuti ovakve informacije o Luki Modriću. Slavni igrač otkrio kako je to igrati protiv Vatrenog: 'Pokušavao sam svašta'

Image

Modrić je zaradio i ovacije cijelog gostujućeg stadiona kada je izlazio iz igre desetak minuta prije kraja

8.9.2022.
14:55
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida sjajno su otvorili Ligu prvaka 3:0 pobjedom u prvom kolu protiv Celtica. Jedan od strijelaca bio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je zabio u svom stilu vanjskim dijelom stopala.

Modrić je zaradio i ovacije cijelog gostujućeg stadiona kada je izlazio iz igre desetak minuta prije kraja, i isto tako Luka je izazvao oduševljenje obožavatelja diljem svijeta. No, zanimljivo je kako je i igrač Celtica bio pod snažnim dojmom nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Japanac Reo Hatate došao je ovoga ljeta iz Japana u Europu i po prvi put se susreo na terenu s tako velikim igračem i još k tome veznjakom kao što je i on. Hatate je podijelio nekoliko insajderskih informacija, odnosno, dojmova o tome kako je to igrati protiv Luke.

"Ne mogu opisati riječima kakvo je to iskustvo bilo... Pokušavao sam svašta, pokazao ponešto što mogu i puno naučio samo igrajući protiv takvog igrača. Moram što više uzeti iz ovog iskustva i iskoristiti to da postanem bolji igrač", rekao je Celticov nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo