RIJEŠENA MISTERIOZNA SITUACIJA U HNL-U: / Iznenađujuće raskinuo ugovor s klubom; pojavila se i skandalozna priča

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Gordana je klub napustio sporazumnim raskidom ugovora, a priča se da je razlog svađa s upravom kluba

31.1.2019.
12:40
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Izraelski veznjak Roei Gordana (28) više nije igrač Slaven Belupa, javlja posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka službena internetska stranica hrvatskog prvoligaša. Da nešto nije u redu moglo se naslutiti još u srijedu kada Izraelca misteriozno nije bilo ni na klupi za pričuve protiv Rijeke. Gordana je klub napustio sporazumnim raskidom ugovora, a priča se da je razlog svađa s upravom kluba...

'Udaljen je zbog nediscipline'

Trener prve momčadi Ivica Sertić je na konferenciji poslije utakmice s Rijekom kazao kako je Izraelac udaljen iz ekipe zbog nediscipline...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gordana nije u ekipi zato što je udaljen zbog nediscipline", kazao je jučer na presici nakon utakmice Sertić, prenosi EPodravina.hr.

Image
SLAVEN BELUPO - RIJEKA 1-1: /

Stipe Bačelić Grgić poništio Acostyja i doveo Belupo do novog boda

Image
SLAVEN BELUPO - RIJEKA 1-1: /

Stipe Bačelić Grgić poništio Acostyja i doveo Belupo do novog boda

Desetka Slaven Belupa

Gordana je bio jedan od ključnih igrača 'farmaceuta' u protekloj polusezoni, desetka momčadi, kreator igre te je u 20 odigranih utakmica zabio tri gola i jednom asistirao. Bez njega, sastavu iz Koprivnice pale su ambicije. Gordana je dres Slavena nosio 16 puta u prvenstvu i dva puta u Kupu. Debitirao je u prvom kolu aktualne sezone, u remiju rezultatom 1:1 na gostovanju u Puli kod Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov lik maknut i sa službene stranice kluba

Dodajmo da je njegov lik maknut i sa službene stranice kluba.

Vrijedi spomenuti kako Izraelac nije igrao ni protiv Lokomotive na Arena cupu u utakmici koja je bila svojevrsna generalka za nastavak prvenstva. Trenutna vrijednost Gordane prema Transfermarktu je 600 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo