OGROMAN INTERES / Dinamo rasprodao tribinu Zapad dolje, a odbio zahtjev Rijeke za dodatnim ulaznicama

Image
Foto: Goran Kovačević/Pixsell

Bit će to pravi navijački 'rat' na tribinama

23.2.2024.
12:33
Goran Kovačević/Pixsell
VOYO logo

Dinamo i Rijeka u nedjelju od 15 sati igraju derbi 24. kola HNL-a, a u Zagreb stiže navijačka vojska Riječana koja je pod naletom euforije zbog trenutno vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Image
ČEKA NAS DERBI /

Dinamo rasprodao sjever dolje za Rijeku, gosti zatražili dodatne ulaznice

Image
ČEKA NAS DERBI /

Dinamo rasprodao sjever dolje za Rijeku, gosti zatražili dodatne ulaznice

Da će navala Armade i ostalih ljubitelja kluba s Kvarnera biti velika znalo se još kada su objavljene prijave za Bijeli vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je na raspolaganje dobila 2000 ulaznica za južnu tribinu maksimirskog stadiona, a kada se to rasprodalo od Dinama su zatražili dodatne ulaznice. Međutim, naletjeli su na zid.

''Dragi navijači i navijačice, ovim putem obavještavamo Vas da je zahtjev za dodatnim ulaznicama za nedjeljnu utakmicu između GNK Dinamo i HNK Rijeka odbijen od strane GNK Dinamo. Samim time više nema dostupnih ulaznica za južnu, gostujuću tribinu. Blagajne HNK Rijeka radit će u petak od 16 do 20 sati, te u subotu od 9 do 13 sati za potrebe promjena nositelja ulaznica. U isto vrijeme na blagajnama se možete učlaniti u HNK Rijeka, te kupiti polusezonsku pretplatu za domaće utakmice'', objavili su na društvenim mrežama iz riječkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tri dana prije utakmice Dinamo je objavio da je rasprodana tribina Sjever dolje, a u petak ujutro rasprodana je i donja etaža zapadne tribine. U prodaji su tako preostale ulaznice za gornje etaže sjevernu i zapadnu tribinu maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet nas u hrvatskoj metropoli očekuje spektakularna nogometna nedjelja...

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo