Kvarner u transu! Predsjednik Rijeke otkrio veliku želju u Europskoj ligi

Nogometaši i čelnici Rijeke u euforičnom su raspoloženju nakon visoke 3:0 pobjede protiv Sheriffa u Tiraspolu i plasmana u natjecanje po skupinama Europa lige.

29.8.2014.
11:08
VOYO logo

"Sretan sam, ponos smo Rijeke i cijele Hrvatske. Veličanstven doživljaj. Moises je igračina, ali ovo je snaga kolektiva. Ne samo to, ovo je bajka! Ždrijeb? Dajte Inter!", rekao je Mišković u jednom dahu, a za natjecanje po skupinama dovest će, očekuje se, barem jedno pojačanje.

"Mislim da smo mi bili bolja momčad u dvije utakmice. Postigli smo pogotke u pravim trenucima, igrali s puno, puno pameti i ušli u skupine Europske lige. Na kraju čestitke igračima. Imali su i naši protivnici svoje šanse. Na Kantridi smo ostvarili kapitalnu prednost, bilo je mnogo, mnogo lakše igrati s 1:0 ovdje u Tiraspolu. Kontrolirali smo utakmicu u svakom trenutku. Znate, s Mariborom sam svojedobno ispao od Zimbrua, pa mi ovo može biti mala satisfakcija", objasnio je Rijekin trener Kek za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uji8zUJkmfc

Rijeka je protiv Sheriffa slavila s ukupnih 4:0 uz impresivnu igru u obje utakmice i imat će što za reći u natjecanju po skupinama. U ždrijebu će biti smješteni u četvrti jakosni bubanj, a mogući suparnici iz najjačeg, prvog jakosnog bubnja bit će im europski uglednici poput milanskog Intera, Seville, Tottenhama, PSV-a...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo