POTVRĐENA AUTENTIČNOST / Rijeka se ispričala zbog snimke u kojoj netko govori da bi mu bilo drago da netko pretuče Krovinovića

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ova snimka se proširila internetom, a NK Rijeka se oglasila povodom toga

10.12.2021.
11:45
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Mini-skandal izbio je sinoć u kasnim satima. Naime, procurila je snimka s treninga Rijeke, na kojem se čulo kako netko priča da bi mu bilo drago da Filipa Krovinovića netko pretuče. Ova snimka se proširila internetom, a NK Rijeka se oglasila povodom toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se ispričava

"HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u", napisali su iz NK Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo