Rekord ipak nije ugrozen: Sharbini zabio nakon 16 sekundi!

Rijeka je 'prezivjela' opasno gostovanje u Kranjcevicevoj. Iako su gotovo 70 minuta igrali s igracem manje, u dvoboju 19. kola prvenstva slavili su s 2:1 protiv Zagreba.

15.12.2014.
20:20
VOYO logo

Anas Sharbini je zabio vec nakon 16 sekundi utakmice, ali niti tako brz gol nije mu bio dovoljan da bude medu tri u nasoj ligi. Najbrzi strijelac je bivsi igrac Kamen Ingrada Edin Saranovic, deset sekundi mu je trebalo. Drugi najbrzi jest Sharbinijev suigrac Mato Jajalo (12 sekundi), dok je Jeanu Kouassiju trebalo 15 sekundi da postigne gol.

Vratimo se utakmici. Zagreb je izjednacio u 23. minuti. Mocinic je skrivio prekrsaj na 20-ak metara i zaradio iskljucenje zbog drugog zutog kartona, a Valentino Stipcic je elegantno prebacio zivi zid i poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dino Stiglec je u nastavku postao tragicar utakmice. U 63. minuti zabio je autogol, a do kraja utakmice se na travnjaku nije previse vidjelo da Rijeka ima igraca manje. Krstanovic se napromasivao, ali su gosti na najbolji nacin zavrsili polusezonu i zadrzali korak za vodecim Dinamom. Sedam bodova je golema prednost Zagrepcana, ali i dalje dostizna.

1. Dinamo 49 2. Rijeka 42 3. Hajduk 32 4. Lokomotiva 28 5. Zagreb 24 ....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo