prva hnl / Rijeka 'blietzkriegom' u osam minuta nokautirala Inter i odnijela puni plijen iz Zaprešića

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Inter je odolijevao cijelo prvo poluvrijeme i gotovo polovicu drugog, a onda je uslijedio slom u samo tri minute

10.2.2019.
17:22
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon remija protiv Belupa i poraza od Gorice, Rijeka je u nedjelju u Zaprešiću upisala prvu pobjedu u proljetnom dijelu domaćeg prvenstva. 

Gosti su od samog početka susreta preuzeli inicijativu i zagospodarili terenom, ali njihovi napadi nisu bili konkretni. Inter je odolijevao cijelo prvo poluvrijeme i gotovo polovicu drugog, a onda je uslijedio slom u samo tri minute. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakov Puljić u 66. minuti je pogodio za vodstvo gostiju, a tri minute kasnije Stjepan Lončar je udvostručio njihovu prednost.

Posljednji čavao u lijes Riječani su Zaprešićanima zabili samo pet minuta nakon drugog pogotka. Strijelac je ponovno bio Jakov Puljić za 3:0 što je i bio konačan rezultat utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je imala 59 posto posjeda u svojim nogama, no Inter je bio nešto konkretniji u svojim napadima - u udarcima su imali prednost 14:11, no središnji dio drugog dijela presudio je ambicijama Zaprešićana. 

Rijeka se ovom pobjedom bodovno izjednačila s drugoplasiranim Osijekom - obje momčadi s 37 bodova sada za vodećim Dinamom zaostaju 14 bodova, dok je Inter preskočio Istru i pobjegao iz zone ispadanja. Sa 17 bodova sada se nalazi na 8. mjestu prvenstvene ljestvice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva HNL, 20. kolo:

Inter Zaprešić - Rijeka 0:3 (Puljić 66', 69', Lončar 69')

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo