ZA NAJEŽIT SE: / 'Pjaca je kombinacija Kake i Ronalda i može postati simbol Juventusa'

Image

Agent Marka Pjace Marko Neltilić dao je intervju za talijanski Tuttosport.

31.7.2016.
12:20
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca (21) prošloga je tjedna i službeno postao član Juventusa u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Pjaca je potpisao ugovor na pet godina, a nakon toga dobio je i nekoliko dana za odmor. Sad se priključio svojoj novoj momčadi da slijede pripreme na kojima će se Vatreni pokušati izboriti za svoje minute na travnjaku i pokušati zadobiti povjerenje trenera Massimiliana Allegrija.

Dočekan poput velike zvijezde

Pjaca je oduševio nogometnu javnost na Euru i na sebe privukao pozornost pola nogometne Europe. U redu za njega stajali su Liverpool, Milan, Borussija Dortmund, Napoli, a na kraju je odlučio da potpiše za Juve jer želi igrati Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JUVE I BEZ HRVATA GAZI SVE PRED SOBOM: Talijani srušili engleskog velikana, Pjanić debitirao asistencijom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je u Torinu dočekan poput velike zvijezde. Tamošnje medije itekako zanima sve o mladom Hrvatu i zato žele što više saznati o novom pojačanju svog prvaka, pa su porazgovarali s Pjacinim agentom Markom Naletilićem koji je dao dosta hrabru usporedbu. Kazao je kako je Pjaca kombinacija Brazilca Kake i ponajboljeg igrača svijeta Cristiana Ronalda.

'Marko je tip igrača koji će vas unišiti na otvorenom prostoru'

"Marko može igrati na krilu, povućeniju špicu i na mjestu veznog igrača, playmakera. Da, on je zapravo poput Kake. Usporedbe su uvijek teške, ali Marka vidim kao kombinaciju Kake i Cristiana Ronalda. Marko je tip igrača koji će vas unišiti na otvorenom prostoru. Ali ako je obrana gušće postavljena, on onda počinje igrati nogomet što radi jako dobro. Koristi svoje prednosti sjajne tehnike koju posjeduje. Budimo jasni, pričamo o 21-godišnjaku koji još uvijek mora napredovati i unaprijediti određene slabije strane. Naprimjer, mora se popraviti u igri u zraku i u završecima. Mora biti hladniji", kazao je Naletilić koji je objasnio i da je Pjaca izabrao Juventus, ispred Milana, jer želi igrati Ligu prvaka i osvajati trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVAC MU NIJE BIO NAJVAŽNIJI: Otkrivena tajna Pjacinog transfera u Juventus

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 11 u ovom trenutku nije prioritet

"Pjaci početna postava u ovom trenutku nije bila prioritet, inače bi izabrao druge momčadi. Bilo je puno izbora: Milan, Liverpool, Borussija, Schalke, Wolfsburg, Fiorentina,... Marko je pod svaku cijenu želio u Juventus. I uvjeravam vas da je u Milanu mogao zarađivati dvostruko. U početku će vjerojatno igrati manje, ali sam siguran da će s vremenom postati nezamjenjiv Allegriju. Pričamo o čistom talentu, igraču koji privlači velike mase. Marko ima osobnost i pametan je - može postati simbol Juventusa", dao je do znanja Naletilić i istaknuo kako je posebno impresioniran novom zvijezdom Stare dameGonzalom Higuainom i Miralemom Pjanićem.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo