Razlog za paniku: Rijeci sudi sudac koji je u očaj bacio cijelu zemlju!

Oko 2500 navijača Rijeke bodrit će svoju momčad s tribina Mercedes-Benz Arene u Stutttgartu (četvrtak, 18 sati), na uzvratnoj utakmici doigravanja za ulazak u Europsku ligu.

28.8.2013.
20:02
VOYO logo

Riječani će braniti 2:1 prednost s Kantride, doputovali su u Njemačku u srijedu posebnim zrakoplovom u dobrom raspoloženju i puni optimizma. No, i te kako su Riječani svjesni da je Stuttgart trenutačno poput "ranjene zvijeri", jer je upisao četiri poraza zaredom, posljedica čega je bila i smjena trenera Brune Labbadije.

Zamijenio ga je Thomas Schneider, trener u omladinskoj školi ovoga kluba, a jedan od pomoćnika mu je bivši hrvatski reprezentativac, Tomislav Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, pravdu će dijeliti 42-godišnji Šveđanin Martin Hansson, sudac poznat po nevjerojatno velikom gafu. Postao je planetarno poznat kada nije sudio igranje rukom Thierryja Henryja koje je Francusku odvelo na SP, a Irsku izbacilo s njega 2010. Cijela Irska je plakala, ali i mnogi ljubitelji nogometa diljem planete su tražili da se ta utakmica ponovi. Uzalud. No, nije mu to jedini gaf, a nadamo se da neće biti repova u četvrtak.

"Imamo 2:1 nakon riječkoga poluvremena i dolazimo bez imalo straha u goste renomiranom i motiviranom suparniku. Stuttgart je promijenio trenera, mnogo mu znači ova utakmica, ali i mi imamo svoje želje i računice", rekao je trener Rijeke, Matjaž Kek, i naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cculcgZkpJ8

"Sigurno je samo jedno: moja se momčad neće isključivo braniti, nećemo igrati 'bunkeraški', jer to nije moj karakter, ni stil! Želimo zabiti gol i učinit ćemo sve da to i učinimo. Pa iako imamo dosta problema s ozlijeđenim igračima, nećemo tražiti nikakav izgovor, uvjeravam vas da će utakmicu početi trenutačno najbolja momčad koju Rijeka ima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/awmGmjrvM1M

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo