RIJECI PRIJETI NOVA KAZNA ZBOG ARMADINOG CIRKUSA: / Baklje letjele i po gledateljima koji su u panici bježali prema izlazu

Image
Foto: Screenshot:/PIXSELL

Hrvatskom prvaku Rijeci prijeti kazna Uefe zbog bakljade Armade i prekida sinoćnje utakmice na San Siru između Milana i Rijeke (3-2).

29.9.2017.
13:38
Screenshot:/PIXSELL
VOYO logo

U 62. minuti susreta, treća etaža kultnog San Sira odjednom se bila "zacrvenjela". Armada je upalila veliki broj pirotehničkih sredstava. Da je ostalo samo na tome, još bi i bilo dobro. Bolje... Ovako zbog bacanja šest, sedam baklji, koje su pale na tribinu ispod, a neke i blizu terena, susret je nakratko bio prekinut. Gledatelje koji su se nalazili ispod uhvatila je panika pa su počeli bježati prema izlazu, što se jasno može vidjeti i na snimkama.

[VIDEO] ARMADA ZAPALILA SAN SIRO: Navijači Rijeke izazvali opću paniku na tribinama, hrvatskog prvaka čeka ozbiljna kazna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski navijači na Armadinu bakljadu odgovorili su povicima "Jugoslavija, Jugoslavija" i "Vaffanculo".

Stoga, zbog svega navedenog Rijeku sad zasigurno čeka kazna Uefe. Tim gore što je Uefa već ove godine imala posla s riječkim ultrasima. Vrijedi spomenuti kako je ovo bilo rekordno europsko gostovanje za navijače Rijeke. Ultrasa s Kvarnera bilo je čak 4 000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo