RIJEČI IZBORNIKA: / 'Želimo treći put osvojiti Euro, a na tom putu stoji nam Hrvatska'

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Izbornik Španjolske Vicente del Bosque izjavio je poslije ždrijeba za Europsko prvenstvo u Francuskoj kako je Hrvatska jedna od najjačih reprezentacija nadolazećeg turnira.

12.12.2015.
20:52
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

"Dobili smo dvije reprezentacije s kojima smo igrali u skupini u Nizozemskoj i izbacili smo ih - Češka i Turska. Također, igramo s Hrvatskom koja je vrlo snažna i za mene jedna od najjačih reprezentacija na Euru. Imaju izvrsne igrače. Bit će nam jako teško", rekao je Del Bosque.

Želi treći naslov

"Naš je cilj osvojiti Euro treći put zaredom. To bi bilo fantastično za španjolski nogomet. Nitko to do sada nije uspio. Međutim, zamo da ćemo igrati s izrazito jakim suparnicima", poručio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KUGLICE NISU BILE NAKLONJENE HRVATSKOJ: Ovako je izgledao ždrijeb za EURO 2016.

Image

KUGLICE NISU BILE NAKLONJENE HRVATSKOJ: Ovako je izgledao ždrijeb za EURO 2016.

Da je skupina izrazito teška slaže se i turksi izbornik FehimTerim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pavel Vrba (izbornik Češke) rekao mi je da se vidimo u Parizu kad smo se zadnji put vidjeli. Prije nekoliko minuta me je podsjetio na to. O Španjolskoj ne treba previše govoriti. To je momčad puna zvijezda. Sve je poznato i kada je Češka u pitanju", rekao je Terim pa se osvrnuo na Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Hrvatskom igramo i u kvalifikacijama za SP 2018. i sada igramo prvu utakmicu s njima. Vjerujem u svoje igrače i uvjeren sam da mogu napraviti zanimljive stvari. Predstavit ćemo nove zvijezde. Nikoga se nećemo bojati i pokušat ćemo uživati na travnjaku", poručio je Terim.

Vrba složan

Pavel Vrba također smatra da je riječ o teškoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska je jedini veliki favorit, a ostale tri momčadi borit će se za prolazak. Dobro je što otvaramo sa Španjolskom", rekao je Vrba je prokomentirao Hrvatsku.

"Ne znam trenutno puno o njima. Znam da LukaModrić igra odlično u Realu. Zadnji put sam igrao s Hrvatskom kada sam bio pomoćnik u reprezentaciji Slovačke, tako da je to bilo davno. Nemam puno informacija o njima, ali znam da im igrači igraju u vrhunskim klubovima. Moramo ih proučiti", rekao je Vrba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo