RIJEČANI SLAVE, DINAMOVCI SE ČUDE: / 'Prošli smo kao i protiv Olympiacosa'

Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Prvi put u eri Matjaža Keka, iz 11. pokušaja, Rijeka je pobijedila Dinamo u prvenstvenoj utakmici. Veliko slavlje domaćinima donio je Anas Sharbini u 2. minuti sudačke nadoknade za 2:1 u 14.

26.10.2015.
8:38
Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

"Bili smo motivirani pred našom publikom. Atmosfera na Rujevici bila je fenomenalna, ponosan sam što sam baš ja zabio za pobjedu", kazao je Sharbini koji je prekinuo Dinamov niz od 50 utakmica bez poraza u HNL-u.

"Istina, bilo nam je lakše kad je Taravel isključen nakon pola sata igre, nakon toga smo se dogovorili da ćemo jurnuti naprijed", dodao je bivši hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije bilo lako igrati s igračem manje'

Upravo je Taravelov crveni karton u 34. minuti prelomio utakmicu, smatra Dinamova "desetka" Paulo Machado.

"Nije bilo lako igrati sa vremena s igračem manje, ali stvarno smo se borili, Rijeka nije bila bolja od nas. Zaslužili smo barem bod, a izgubili smo. Isto nam se dogodilo i protiv Olympiakosa prije nekoliko dana", kazao je Machado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je ovom pobjedom došla na drugo mjesto, Hajduk je preuzeo vrh ljestvice, a Dinamo je treći. Tri prva kluba u samo dva boda, to je slika kakvu dugo nismo vidjeli u HNL-u.

"Nakon današnje utakmice moglo bi se reći da se možemo boriti za naslov. Nije lako pobijediti Dinamo, ali sve će se vidjeti na kraju na ljestvici", kazao je Rijekin veznjak Mate Maleš. Dinamovci su pretrpjeli déjà-vu, barem iz njihove perspektive. Smatraju da su, kao i protiv Olympiakosa, zaslužili više od poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo