RIJEČANI OŠTRO DEMANTIRALI PRIČU KOJA SE POJAVILA O NJIMA: / 'To jednostavno nije istina, evo o čemu je zapravo riječ'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kako su objavili doći će do nekih promjena po završetku lipnja

8.4.2020.
19:10
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u srijedu obavljeno da je NK Rijeka raskinula ugovor sa sportskim direktorom SrećkomJuričićem, oglasio se i sam klub. Cijelu priču su demantirali te odbacili insinuacije da je do toga došlo zbog financijskih razloga i nemogućnosti dogovora u jeku smanjenja troškova zbog pandemije koronavirusa.

“Srećko Juričić je klupska legenda i ujedno igrač s najviše nastupa u dresu Rijeke, te je najtrofejniji sportski direktor HNK Rijeka. S obzirom na njegov status u riječkoj nogometnoj povijesti, nije zaslužio da se o njegovom statusu i budućnosti piše na temelju insinuacija i priča koja nemaju utemeljenje u istini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme štednje i rezanja troškova, Juričić je bio među prvima koji je prihvatio nužne promjene i smanjenje ugovora i dalje aktivno sudjeluje u svim razgovorima i pregovorima kluba u rješavanju trenutne situacije i problema nastalih pandemijom koronavirusa.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

03.07.2017., Rijeka - Konferencija za medije HNK Rijeka na kojoj je jedan od govornika bio sportski direktor Srecko Juricic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Srećko Juričić aktualni je sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka i tu će funkciju obnašati do kraja lipnja 2020. godine, te je ujedno član Nadzornog odbora. Nakon isteka ugovora Juričić će ostati u klubu u ulozi člana Nadzornog odbora. Ujedno, preuzet će ulogu savjetnika predsjednika DamiraMiškovića za sportsku politiku kluba, te će i na novoj će funkciji biti važan subjekt u funkcioniranju kluba na svim razinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o promjeni funkcije donijeta je u dogovoru kluba i Srećka Juričića prije više od godinu dana”, priopćio je klub, a putem službene stranice oglasio se i sam Juričić.

“Nakon isteka aktualnog ugovora ostajem i dalje u klubu, samo na drugoj funkciji. Moj odlazak na novu funkciju je već ranije dogovoren. U HNK Rijeka sve radimo planski i odluka nije donijeta ishitreno. Vjerujem da ću i u budućnosti svojim iskustvom i znanjem pridonijeti uspjesima kluba, rekao je Srećko Juričić, igračka legenda Rijeke i sportski direktor pod čijom je palicom Rijeka ostvarila jedan od najvećih uspjeha u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo