RIJEČANI LOVE DVOSTRUKU KRUNU: / 'Utakmica na Maksimiru nas je otrijeznila. Bit će ovo nešto sasvim drugačije'

Image

Nogometaši Rijeke u srijedu u Varaždinu igraju finale Kupa Hrvatske protiv Dinama. Bit će to prilika Matjažu Keku i njegovim igračima da s dvostrukom krunom okončaju sezonu.

30.5.2017.
21:20
VOYO logo

"Jedan veliki privilegij je igrati finale Kupa. Jasne su naše želje jer pamte se pobjednici. Znamo kakav nas protivnik očekuje, vidjeli smo u subotu. Iza nas je teška sezona, ali vodi nas jedan veliki motiv i želja, uz sav respekt i poštovanje prema protivniku. Bio bih presretan da bude jedna prava utakmica u krasnom ambijentu i dobra reklama za hrvatski nogomet", rekao je slovenski stručnjak na konferenciji za novinare.

PETEV O ‘SLUČAJU’ ĆORIĆ: Nesuglasice u Dinamu sve su veće! ‘Žaloste me i čude njegove riječi, ali…’

"Puno smo slavili posljednjih dana, ali nogomet se i igra i dalje. Kao što sam rekao, onaj tko se ne zna proveseliti nakon momenta u kojem je sada Rijeka, onda nema emocija. Ne zamjeram svojim igračima ništa i ja bih se veselio još više. Potom bi dao sve od sebe da izgledam bolje nego na utakmici u Maksimiru", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kako su za ovaj susret upitni Župarić, Gorgon, Bradarić i Maleš, ali i da se vraćaju Gavranović i Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Visoki poraz u Maksimiru? Nakon njega Dinamo je favorit. Ako mislite da je poraz realan, onda ja to prihvaćam. Bili smo loši i glupo bi bilo tražiti alibije. Međutim, dečki su me uvjerili da im, mogu vjerovati i imaju moju podršku. Dobro da vas ponekad takav poraz otrijezni. Tko se ne zna veseliti u ovakvoj situaciji nije sportaš. Mi ne igramo revijalne utakmice i bit će ovo nešto sasvim drugačije", završio je Kek.

Mario Gavranović nije igrao u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki igrač se raduje ovakvim utakmicama, dvije najbolje ekipe u Hrvatskoj zasluženo su u finalu Kupa. Dobro smo se pripremili, želimo osvojiti i ovu titulu i sve ćemo napraviti da na terenu izgledamo bolje nego u subotu i da ovaj trofej odnesemo u Rijeku", rekao je Mario Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo