REPREZENTATIVAC BIH OBJAVOM ZGROZIO JAVNOST: / Navijači traže da mu se uruči otkaz, ovo bi ga moglo koštati karijere

Image

Nogometaš Anderlechta izazvao je burne reakcije navijača koji traže da mu se uruči otkaz

28.11.2018.
11:01
VOYO logo

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ poznat je po stavu "što na umu, to na drumu", u što smo se i uvjerili nedavno nakon što je ušao u novi sukob s navijačima BiH, no Vranješ na tome nije stao.

Sada se zbog jedne fotografije na Instagramu našao i na udaru kako javnosti u Belgiji, tako i samih navijača Anderlechta, koji čak traže od rukovodstva kluba da se Vranješu - uruči otkaz. Naime, jučerašnji meč između Vranješovog bivšeg kluba AEK-a i Ajaxa obilježili su navijački neredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijci na nogama

Najprije su se u javnosti pojavile snimke s ulica Atene, koje su izgledale zastrašujuće i apokaliptično, a "rat" je nastavljen i na tribinama. I dok svatko takve stvari osuđuje, Vranješ baš i ne, štoviše - podržava. Tako je na svom profilu objavio fotografiju navijača s tribine uz opis: "Dobrodošli u pakao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je za kratko vrijeme izazvala oštre reakcije, a shvativši to i sam Vranješ je odlučio ukloniti je, ali bilo je kasno. "Ovdje mora doći kraj!"; "On nije samo loš stoper, nego i loša osoba", samo su neki od komentara razočaranih navijača Anderlechta. Mediji u Belgiji također podsjećaju kako je Vranješ za vrijeme boravka u Grčkoj bio miljenik navijača AEK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo