Reno Sinovčić osramoćen na Poljudu!

Poznati zadarski moćnik istjeran je iz Hajdukove svečane lože!

3.8.2011.
14:40
VOYO logo

Utakmica s Barcelonom izazvala je golem interes za najsvečanijim mjestima, trebalo je 'očistiti' ložu za predstavnike grada i druge goste, a prvi je 'nastradao Reno Sinovčić, piše Dalmacija News.

Iako iz Hajduka ni jednom riječju ne žele komentirati ovu situaciju, čvrsta odluka predsjednika Maleša trebala bi biti potvrđena već u četvrtak na utakmici sa Stoke Cityjem, kad 'kralj Zadra' ne bi trebao biti u loži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je delikatna, Sinovčićeve vizite drugog kata javnost percipira kao pritisak na ljude u klubu, pogotovo jer nije zaboravljeno njegovo šepurenje Poljudom i držanje lekcije bivšem treneru Hajduka Anti Miši. Prije dvije godine je Miši odbrusio da je neznalica, te da je kriv za Hajdukovu sezonu bez trofeja.

Nije tajna da je Sinovčić i nakon toga pohodio kancelarije na Poljudu, a i sama činjenica da on skrbi o trenutačno dvojici prvotimaca (Subašić, Tomasov) u Balakovljevoj momčadi dovoljno govori o Renovoj moći u Hajduku. Donedavno je tu bio još i njegov Jurica Buljat, koji je za milijun eura transferiran u Maccabi iz Haife. Hajduku je pripalo 60 posto transfera, a Buljatu ostalo – okruglih 400.000 eura. Hajduk pokušava prodati i Subašića, ali za ovim vratarom nekad reprezentativnog kalibra trenutačno ne postoji odgovarajući interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi li Maleš izbacivanjem Sinovčića iz lože samo stvari postaviti na svoje mjesto ili mu je plan moćnom Zadraninu trajno se 'zahvaliti' na suradnji s Hajdukom, vidjet ćemo uskoro.

Vezani članci:

arti-201102140813006 arti-201007150313006 arti-201009230121006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo