TRENER SEVILLE IMA RAK: / Rekao je to igračima na poluvremenu! A onda su igrači poludjeli, izašli na teren i razvalili Redse

Image
Foto: AFP

Trener Seville Eduardo Berizzo boluje od raka prostate.

22.11.2017.
8:34
AFP
VOYO logo

To je Eduardo Berizzo, naime, prema pisanju španjolskih medija svojim igračima kazao na poluvremenu sinoćnje lude utakmice na kultnom Estadio Ramón Sánchez-Pizjuánu u Sevilli, u trenutku kad je Liverpool imao vodstvo 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, igrači Seville izašli su na teren i uspjeli preokrenuti utakmicu na 3-3. Sevilla je izjednačila u zadnjim minutama utakmice i stigla do vrijednog boda u gotovo izgubljenoj situaciji, a igrači su nakon gola potrčali svom treneru u zagrljaj. Ever Banega, veznjak Seville, kazao je:

[VIDEO] LIVERPOOL U LUDOJ UTAKMICI U SEVILLI PROKOCKAO VODSTVO 3-0: Leipzig osramotio Subašića i Monaco usred Kneževine

"Bila je to luda utakmica, dali smo sve od sebe i naš je trener okrenuo situaciju. On nas je vodio na pravi način i ovo smo uspjeli zbog njega. Morali smo", rekao je Argentinac čije riječi prenosi madridska Marca koja u svom tekstu dodaje i kako će zdravstveni problemi Berizza zahtjevati operaciju. Još nije određen točan datum, ali trebalo bi se to dogoditi vrlo skoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo