REDONDO NA GODIŠNJICU ČUVENOG DRIBLINGA POSLAO PORUKU REALU: / Modrić će s oduševljenjem pročitati što je legenda rekla o njemu

Image
Foto: Screenshot

Norveški branič i dana sima noćne more zbog toga

19.4.2020.
10:56
Screenshot
VOYO logo

Na današnji dan prije 20 godina publika na Old Traffordu svjedočila je jednom od najljepših poteza u povijesti Lige prvaka. Četvrtog travnja 2000. godine Manchester United i Real Madrid susreli su se u četvrtini finala. Spektakl na Santiago Bernabeu je završio remijem. Međutim, četrnaest dana kasnije na prepunom Old Traffordu susret je započeo hladnim tušem za domaće navijače nakon što je RoyKeane zabio autogol.

Image
MADRIĐANI SE NAKLONILI LEGENDI: /

'Možete li zamisliti Modrića, Kroosa i Casemira u jednom igraču. To je bio on'

Image
MADRIĐANI SE NAKLONILI LEGENDI: /

'Možete li zamisliti Modrića, Kroosa i Casemira u jednom igraču. To je bio on'

Asistencija Raulu

Odmah nakon poluvremena vodstvo Reala povećao je Raul, na asistenciju SteveaMcManamana. Španjolski napadač zabio je i petnaestak minuta kasnije nakon genijalnog poteza Redonda. Argentinac je sjajno petom gurnuo loptu kroz noge HenninguBergu, a potom je savršeno poslužio legendu Reala. Povodom toga Redondo (50) je da intervju madridskom As-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Laž je da je prošlo dvadeset godina od toga”, našalio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro se sjećam da je akcija započela na našoj polovici. Manchester nas je pritiskao, primio sam loptu od Carlosa i odigrao za Savija, koji ju je zatim prebacio preko Garyja Nevillea, a onda sam krenuo juriti po lijevom krilu kada sam se našao u situaciji jedan na jedan. Bio je to trenutak inspiracije. Nikada to u profesionalnoj karijeri prije nisam napravio, ali jesam kao junior. Kad sam prošao podigao sam glavu i vidio Raula. Bile su to sjajne dvije utakmice”, kazao je Redondo

Pot su progovorili o aktualnostima u Realu, a jedno od pitanja odnosilo se na Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić je predvodio Real do četiri naslova u Ligi prava. Mislite li da se njegovo vrijeme u Madrid bliži kraju?”, upisao ga je novinar.

“Modrić je drugačiji, uravnotežen igrač. Morate se pobrinuti za njega jer je on još uvijek vrlo važan za ovaj Madrid”, poručio je Redondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo