Redknapp kuka: 'Mrzim što svi stalno govore o Modriću'

2.5.2011.
13:09
VOYO logo

Novim porazom od Chelseaja i trobodom Manchester Cityja protiv West Hama, Tottenham za Građanima sada zaostaje čak sedam bodova.

Teško se može očekivati da će momčad Harryja Redknappa u posljednja četiri kola uspjeti sustići taj zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se na Otoku sve češće priča da će glavne zvijezde - Luka Modrić, Gareth Bale i Rafael van der Vaart napustiti White Hart Lane.

"Mrzim što ljudi stalno govore kako ćemo, ukoliko se ne plasiramo u Ligu prvaka, prodati svoje najbolje igrače. Naš cilj je napredovati, a to možemo napraviti samo ako dovedemo još pokojeg vrhunskog igrača, a ne obratno. Znači, Modrić, Bale i Vaart ostaju s nama", ispalio je ljutiti Harry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamov menadžer smatra kako neplasman u najelitnije europsko natjecanje nije smak svijeta, te da to nije znak za rasprodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sljedeće sezone ponovo ćemo krenuti s ciljem da izborimo mjesto među najboljima u Europi, i to s još jačom ekipom. Gareth i Luka su došli u klub kada nismo bili u Ligi prvaka znajući da smo dobra ekipa koja ima ozbiljne namjere. Želimo nastaviti tim putem", istaknuo je strateg Spursa, koji je svjestan da će mu trebati i nešto novca kako bi se mogao nositi s najjačima.

"Razgovarao sam s predsjednikom Danielom Levyjem i on razmišlja jednako kao ja, moramo uložiti u nova pojačanja. Ipak, ne treba nam 75 milijuna funti kao Chelseaju. Ono što je najbitnije jest da moramo nastaviti razmišljati pozitivno kako bi napredovali", zaključio je Harry Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104300247006 arti-201104300177006 arti-201104290792006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo