REBIĆ NAJEFIKASNIJI IGRAČ U EUROPI? / Vatreni na korak od nestvarnog dostignuća. Dva su razloga zašto bi mogao uspjeti

Image
Foto: Profimedia

Rebić je postao treći najefikasniji igrač u pet najjačih europskih liga

19.7.2020.
9:08
Profimedia
VOYO logo

U susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Bolognu sa 5-1 uz još jednu sjajnu predstavu hrvatskog napadača Ante Rebića.

Hrvatski reprezentativac je sudjelovao u akciji za prvi pogodak "Rossonera", a potom se u 57. minuti i sam upisao među strijelce postigavši svoj 11. pogodak ove sezone, a njime je ujedno ušao i među elitno društvo te sada ima priliku postati i najefikasniji u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MILAN, ITALY - June 28, 2020: Ante Rebic of AC Milan gestures during the Serie A football match between AC Milan and AS Roma.,Image: 536748895, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Naime, golom protiv Bologne, koji mu je bio ujedno 11. gol u 16. utakmica od početka 2020. godine, Rebić je postao treći najefikasniji igrač u pet najjačih europskih liga.

Ispred Rebića se nalaze samo golgeteri Robert Lewandowski iz Bayerna koji je zabio 12 golova od početka godine, dok je vodeći Erling Haaland koji je u istom periodu zabio 13 golova. Međutim, Rebić ih ima priliku prestići obojicu jer Bundesliga je završila, a Serie A ima još četiri kola do kraja i Vatreni ako ovako nastavi lako može biti najefikasniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo