BOMBA IZ ITALIJE / Vatreni se seli u Milan u transferu koji bi mogao glasno odjeknuti? 'Rebić ga je već nazvao'

Image
Foto: Profimedia

Sasvim sigurno Nerazzurri ne bi dobro podnijeli ovakvu 'izdaju'

22.9.2021.
13:31
Profimedia
VOYO logo

S obzirom na to da im je financijska moć značajno opala odlaskom Silvija Berlusconija iz kluba, talijanski velikan Milan posebnu pozornost posvećuje igračima koji su sa svojim klubovima ušli u posljednju godinu ugovara. A jedan od njih je i Ivan Perišić. Vatreni već šest godina igra za njihova gradskog rivala, Inter, te je prošle sezone s klubom osvojio naslov nakon 11 godina.

Njegove vještine navodno posebno cijene Paolo Maldini i Frederic Massara i željeli bi ga idućeg ljeta besplatno dovesti u Milan. Rossoneri su zbog njega spremni izvesti istu operaciju koju je Inter izveo s Hakanom Calhanogluom. Veznjak je bio ključni igrač Milana, a na koncu je po isteku ugovora prešao u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić protiv Reala na San Siru.

Rebić im navodno pomaže

A kako javlja Calciomeratoweb, Rossoneri u ovoj akciji imaju pomoć Ante Rebića. Donedavni hrvatski reprezentativac navodno je nazvao Perišića kako bi ga uvjerio da mu se priključi u klubu.

Perišiću bi bolje odgovarao sustav (4-2-3-1) u kojem igra Piolijev Milan, nego (3-5-2) onaj koji provodi Simone Inzaghi. No, dolaskom Perišića, Rebić bi dobio dodatnu konkurenciju, ali ne treba zaboraviti da je dvojac zajedno mogao igrati i u reprezentaciji jer obojica pokrivaju više pozicija u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Perišić je zablistao ovog utorka na gostovanju kod Fiorentine. Zabio je pogodak za 3:1, a Gazzetta ga je proglasila igračem utakmice. S obzirom na to kako Vatreni igra nekako se čini teško da će ga klub tek tako pustiti u redove gradskog rivala. Prije mjesec dana spominjalo se da bi mogao dobiti novi jednogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo