REBIĆ KONAČNO OTKRIO TAJNU SVOG PREPORODA: / 'Bilo je nesretnih okolnosti... A razlog je zapravo jednostavan'

Image
Foto: Profimedia

Progovorio je o svojem vremenu u Milanu i otkrio je kako se uspio vratiti u formu

18.2.2020.
21:14
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, donio je u ponedjeljak pobjedu svom Milanu jedinim golom u 1:0 pobjedi nad Torinom. Rebić je tako dogurao do svog šestog gola u ovoj godini, a svi se pomalo pitaju koji je razlog njegova naglog buđenja nakon što je u pola sezone odigrao mizeran broj utakmica bez ikakvog učinka.

Rebić je u razgovoru za Dalmatinski portal progovorio o svojem vremenu u Milanu i otkrio je kako se uspio vratiti u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu i koristim to na najbolji mogući način. Tri godine sam stalno igrao, ali nažalost, spletom nekih nesretnih okolnosti, nisam igrao u prvom dijelu sezone. Sada je konačno sve sjelo na svoje mjesto. Nikad nije bio razlog što je meni teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj. Jednostavno nisam dobivao pravu priliku, a kad je dobijem, u većini slučajeva je iskoristim, što uostalom i sada radim", rekao je Rebić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047840, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Podrška Bobana

Naglasio je kako mu je zadovoljstvo igrati s Ibrahimovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vide se njegova kvaliteta i iskustvo. Uistinu nam dosta pomaže", rekao je Rebić.

Veli kako ima dosta podrške Zvone Bobana, jednog od direktora kluba. "Super je Zvone. Poslije svake utakmice se spusti u svlačionicu, a dođe ponekad i na trening. Zadovoljan je mojim igrama", otkriva Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je naglasio još jednom...

"Kad sam dolazio u Milano, rekao sam da ja nisam golgeter, da pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. Po rezultatima se vidi kad igram, a kada ne. Ništa nije slučajno, ali drago mi je što sam počeo i zabijati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo