REALOVCI, VIDITE LI OVO: / City zabio četiri komada Stokeu i preskočio Arsenal na trećem mjestu

Image

Nogometaši Manchester Cityja vratili su se na treće mjesto Premiershipa nakon uvjerljive pobjede protiv Stokea od 4:0.

23.4.2016.
15:58
VOYO logo

Barem do sutra, dok Arsenal ne odigra svoju utakmicu kod Sunderlanda.

Ileanacho dvostruki strijelac

Odličnu igru, ne prvi put ove sezone, pružio je 20-godišnji Nigerijac Kelechi Iheanacho koji je bio dvostruki strijelac. Na Etihadu se igralo otvoreno, a više je udaraca prema vratima imali su gosti. No, čak 12 od 14 puta gađali su izvan okvira. Stokeova obrana ponovno nije napravila dobar posao, ovo je bila treća utakmica u nizu s četiri primljena pogotka za momčad Marka Hughesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/BUe4

Fernando je doveo City u vodstvo nakon ubačaja Jesusa Navasa u 35. minuti. Potom je Ryan Shawcross skrivio jedanaestearc koji je realizirao Sergio Agüero u 43. minuti. Bio je to 101. gol u Premiershipu za argentinskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iheanacho je proradio u nastavku, prvo je u 64. minuti iskoristio Zabaletino dodavanje, a deset minuta kasnije bio je precizan nakon asistencije Wilfrieda Bonyja.

Protiv Reala u utorak

Manchester City stigao je u Ligi prvaka do polufinala, što je najveći uspjeh u povijesti ovog kluba. Sljedećeg utorka, 26. travnja, na Etihad dolazi Real Madrid. "Građani" su protiv Stokea pokazali da su u dobroj pucačkoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo