Realova senzacionalna pojačanja: Maestro, Bale i – Zlatan Ibrahimović!

Real Madrid sprema senzacionalna pojačanja kao odgovor Barceloni za posao s Neymarom.

2.7.2013.
11:52
VOYO logo

Španjolski i francuski mediji pišu o velikom dogovoru između PSG-i Reala koji bi trebao rezultirati najvećim europskim transferom ove godine – prelaskom Zlatana Ibrahimovića u Real.

Ibra je već stupio u pregovore s madridskim klubom, a navodno je spreman i pristati na manju plaću od one u PSG-u (14 milijuna eura godišnje) samo kako bi zaigrao u klubu koji ide po naslov europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je već igrao u Primeri, ali u redovima Realovog zakletog protivnika Barcelone, s kojom se baš i nije rastao u najboljim odnosima, kad je 2011. godine prešao u Milan.

Odluka je sada na PSG-u, ali Real je odlučan u namjeri da odradi nekoliko transfera koji će zasjeniti dolazak Neymara iz Santosa u Barcelonu za 57 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bKTzRfoUkkE

Već smo pisali o dovođenju Andree Pirla i Garetha Balea, realiziranom transferu sjajnog mladog veznjaka Isca, a sudeći prema navodima Marce, u Madridu su našli i novu metu u veznom redu. Riječ je o veznom nogometašu Real Sociedada Asieru Illarramendiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski dnevni list piše da se Ancelotti, još dok je čekao da ga PSG oslobodi ugovora, pratio nastupe španjolske reprezentacije na nedavnom Europskom prvenstvu U21. Iako se ponajprije namjeravao fokusirati na Isca, Alvara Moratu, te talijanskog veznjaka PSG-a Marca Verrattija, za oko mu je zapeo Illarramendi. Posebno njegova taktička disciplina i profesionalan pristup.

Nekoliko dana kasnije Ancelotti je sa svojim pomoćnikom u Realu Zinedineom Zidaneom raspravljao o pojačanjima, a obojica su se složila da je vezni red prioritet u ovom prijelaznom roku. Također, obojica su istaknula Illarramendija kao dobar izbor i, dugoročno gledano, kao zamjenu za Xabija Alonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/35_AAxoEUzU

Sada je na čelnicima Real Madrida da uvjere kolege iz Real Sociedada da pristanu na pregovore. Posao neće biti lagan s obzirom da je Illarramendi vezan za klub iz San Sebastiana do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo