REALOV PREDSJEDNIK OTKRIO DUHOVITU TAJNU: / Svaki osvojeni europski naslov popraćen je istom porukom, a kriv je Modrić

Image

Svaki naslov koji Real Madrid osvoji u Ligi prvaka, priznao je klupski predsjednik Florentino Perez, popraćen je porukom koju mu pošalje prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy.

24.10.2017.
22:10
VOYO logo

U posljednje četiri godine nogometaši Real Madrida osvojili su tri europske krune predvođeni umijećem Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa, Marcela, Tonija Kroosa..., ali i Garetha Balea i Luke Modrića koji su i razlog poruka iz uvoda teksta.

Posljednjespomenuta dvojica u Madrid su stigla upravo iz Tottenhama. Modrić je probio led 2012. godine u transferu, prenosi 101greatgoals.com, vrijednom oko 30 milijuna funti, a dolaskom u Španjolsku postao je ponajbolji veznjak svijeta što dokazuje i njegovo treće uzastopno uvrštenje u najbolju momčad svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA) i Sindikata nogometaša (FIFPro). Bale je stigao godinu potom u transferu koji je u tom trenutku predstavljao svjetski rekord i iznosio sto milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne dopušta LevyPerezu da zaboravi u čijem je dvorištu obavio kupnju, otud i poruka koju je Perez podijelio s javnošću:

"Svaki put kad osvojimo europski naslov, on (Daniel Levy) mi pošalje istu poruku - 'Čestitam na europskom naslovu osvojenom s mojim igračima'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo