ŠTO MU TO RADE / Real ucjenjuje Luku Modrića: Ili odlazi iz reprezentacije ili nema novog ugovora

Image
Foto: Profimedia/Pixsell

Luka Modrić je s 22 osvojena pehara jedan od najtrofejnijih nogometaša Reala u povijesti

17.2.2023.
13:40
Profimedia/Pixsell
VOYO logo

Real Madrid još uvijek Luki Modriću nije ponudio novi ugovor, a na ljeto mu ističe stari. Kapetan Vatrenih u rujnu puni 38 godina, a od Svjetskog prvenstva sve je rjeđe u početnoj postavi što Ancelotti opravdava njegovim umorom od Mundijala.

Također, talijanski strateg testira nove opcije za vrijeme kada Modrić, ali i Kroos odu u mirovinu. Ancelotti strašno cijeni našeg maestra te na konferencijama za medije stalno ističe Modrićevu važnost za Real umirujući javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Real smatra da treba prestati igrati za Hrvatsku'

Ipak, El Relevo piše kako nije sve idilično u Kraljevskom klubu. Naime, taj medij ističe kako se Realu ne sviđa činjenica da se Modrić još nije oprostio od reprezentacije.

'Modrić je nakon osvajanja svjetske bronce u Kataru poručio kako će igrati za Hrvatsku na završnom turniru Lige nacija. To se ne sviđa Real Madridu, koji smatra da Modrić treba prestati igrati za Hrvatsku', piše El Relevo pa dodaje kako je odnos igrača i kluba odličan no kako Real sumnja u njegov kontinuitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić bi pak želio produžiti ugovor s madridskim velikanom no ne pod svaku cijenu.

'Modrić nije zadovoljan situacijom'

"Želi osjećati da ima određenu važnost i težinu u momčadi i ne želi biti zakucan na klupu", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić nije zadovoljan trenutnom situacijom jer mu se ne sviđa što Real Madrid čeka da vidi kako će se pokazati u odlučujućim utakmicama Lige prvaka kako bi donio konačnu odluku o nastavku suradnje', tvrdi autor teksta.

Inače, Luka Modrić je s 22 osvojena pehara jedan od najtrofejnijih nogometaša Reala u povijesti. Ispred njega su samo Marcelo s 25 te Paulo Gento i Karim Benzema s 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo