REAL POSLAO RAMOSU ULTIMATUM: / Ako ga ne prihvati, može slobodno pakirati kofere iz Madrida

Image

Realovi navijači strahuju da će ih napustiti kapetan i ikona kluba u kojemu je od 2005. godine i od tada je s Kraljevskim klubom osvojio 22 trofeja

4.2.2021.
16:59
VOYO logo

Prava španjolska sapunica traje već tjednima u Real Madridu, a glavni lik je dugogodišnji kapetan i legenda Kraljevskog kluba Sergio Ramos. Ramosu istječe ugovor s Realom na ljeto, a pregovori oko novog ugovora privukli su veliku pažnju javnosti.

Kako danas izvještava španjolski medij ABC, Real je dao Ramosu ultimatum. Do kraja ožujka Ramos mora odlučiti hoće li prihvatiti novi ugovor Reala koji mu sad nudi 10 posto manju plaću nego što je imao po starom ugovoru. Ako to Ramos ne prihvati, klub će ga pustiti da ode na kraju sezone kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sergio Ramos

ŠPANJOLCI SE ZBOG HAZARDA SJETILI LEGENDARNOG HRVATA: ‘Bio je nogometni dragulj Europe, ali boravak u Madridu bio je katastrofa’

Image
ŠPANJOLCI SE ZBOG HAZARDA SJETILI LEGENDARNOG HRVATA: /

'Bio je nogometni dragulj Europe, ali boravak u Madridu bio je katastrofa'

Notorni lajk

Veliku pozornost španjolskih medija privukao jedan Ramosov potez na Instagramu. Naime, lajkao je status u kojem se ističe loš odnos vodstva kluba prema legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Realu su uvjereni da će Ramos otići na ljeto”, prvo se citira nedavna izjava španjolskog novinara Josepa Pedrerola. Na koncu je Ramos morao zbog priče koja se od toga stvorila izbrisao svoj ‘like’.

Realovi navijači strahuju da će ih napustiti kapetan i ikona kluba u kojemu je od 2005. godine i od tada je s Kraljevskim klubom osvojio 22 trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme puno se pričalo o tome kako ga žele dovesti brojni europski velikani poput talijanskog Juventusa i francuskog Paris Saint Germaina koji su mu spremni ponuditi basnoslovnu plaću kako bi došao kod njih kao slobodan igrač.

U nedjelju se pojavila vijest da Ramosa u svojim redovima želi vidjeti i engleski velikan Manchester United, a ne bi bilo iznenađenje ni da ode u Manchester City. Bit svega je da Ramosu signrno neće nedostajati ponuda koje su financijski isplativije od ove Realove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo