AKO JE MOGLO S PANENKOM... / Real ponudio vrlo zanimljiv prijedlog vezan za Luku Modrića. Žele da se famozni potez od sada naziva po Vatrenom

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Klub gotovo svakoga dana posveti barem jednu objavu na društvenim mrežama hrvatskom nogometašu

27.6.2022.
10:25
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u 37. godini života igra vjerojatno najbolji nogomet u karijeri. Prošle je sezone sa svojim Real Madridom osvojio naslove španjolskog i europskog prvaka. Bio je u tom pohodnu ključni igrač "Kraljeva" te je nedavno produžio ugovor na još jednu sezonu, tako da će u Realu ostati (barem) do ljeta 2023. godine.

Modrić je, uz Karima Benzemu i Viniciusa Juniora, trenutno najpopularniji igrač Reala, a klub gotovo svakoga dana posveti barem jednu objavu na društvenim mrežama hrvatskom nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KONAČNO JE VRIJEME ZA ODMOR /

Modrići napustili Hrvatsku, uhvaćeni na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu rajem kraj mora

U jednoj od posljednjih ponovo su iskazali oduševljenje Modrićevim "trademark" potezom i imali su vrlo zanimljiv prijedlog. Modrić je trenutno najpoznatiji praktikant dodavanja i šutiranja lopte vanjskim dijelom kopačke. Modrićeva "vanjska" zaludjela je nogometni svijet i ove sezone ju je koristio gotovo na svim utakmicama, pa je tako Real odlučio da se "vanjska" od sada naziva upravo njegovim imenom. Pa ako se famozna "Panenka" mogla nazvati po Antoninu Panenki, zašto se i "vanjska" ne bi mogla zvati po našem Modriću.

"Ne zovite više ovaj potez 'vanjska' nego - Luka Modrić", napisali su na Instagramu iz Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo