REAL OSTAJE BEZ KAPETANA? /

'Modrić je jedini rekao 'da', a Ramos i on ratuju s kubom'

Image
Foto: AFP

Kapetanu se nije svidjela ponuda od kluba

5.1.2021.
9:00
AFP
VOYO logo

Španjolski velikan Real Madrid radi na obnovi ugora sa svoje tri zvijezde. Radi se o LukiModriću, kapetanu Sergiju Ramosu i Lucasu Vazquezu. Kako piše As pregovori s Modrićem su bili najlakši te će Hrvat ostati još jednu sezonu na Santiago Bernabeu. Navode kako je prihvatio plaću koju mu je klub ponudio te da je sada samo preostalo da stavi potpis na ugovor kako bi sve postalo službeno. Međutim, s drugom dvojicom stvari su dosta kompliciranije.

El Larguero de la SER tvrdi da Ramos još nije odgovorio na ponudu Reala. Klub mu navodno nudi dvogodišnji ugovor, ali uz smanjenje plaće za 10%. Trenutačno zarađuje 15 milijuna eura po sezoni. ESPN navodi kako situaciju oko Ramosa prate Manchester United i Manchester City te se nadaju da bi ga mogli dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goal dodaje kako ke za njega zainteresiran i Tottenham na čijoj je klupi bivši Ramosov trener Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As se za kraj posvetio Vazquezu i pišu kako niti on kao i Ramos nije zadovoljan ponudom te ju je odbio. Real mu nudi trogodišnji ugovor, ali za sada je klub na čekanju. Španjolski dnevni list priču završava rečenicom kako dvojac nastavlja ratovati s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo