REAL MADRID U OGROMNOM PROBLEMU: / Zidane ostao bez jednog od najboljih igrača uoči najvažnije utakmice sezone

Image

Uvjetno rečeno, dobra vijest je mogućnost povratka kapetana Sergija Ramosa, što može biti dvosjekli mač ako se Ramos nije dovoljno oporavio od ozljede

3.5.2021.
18:29
VOYO logo

Real Madrid i Chelsea u srijedu će u Londonu odigrati uzvratni susret polufinala Lige prvaka. Prva utakmica na stadionu Alfredo di Stefano u Madridu završila je rezultatom 1:1.

Loše vijesti stigle su za Zinedinea Zidanea prije nekoliko sati. Naime, morat će opet "krpati rupe" u obrani jer neće moći u uzvratu nastupiti stoper Raphael Varane. Sjajni Francuz zbog ozljede mora pauzirati deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjetno rečeno, dobra vijest je mogućnost povratka kapetana Sergija Ramosa, što može biti dvosjekli mač ako se Ramos nije dovoljno oporavio od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ni Kovačića

Trener Thomas Tuchel pokušat će izboriti finale Lige prvaka i ima vrlo povoljnih 1:1 iz prve utakmice, dok će u prvenstvu pokušati osigurati mjesto koje vodi u Ligu prvaka i sljedeće sezone.

Iz kluba su poručili kako će momčad odraditi još dva treninga i da će nakon toga trener odlučiti koga će koristiti u nadolazećim akcijama, a sve se manje čini da će u kadru na kraju biti i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac još uvijek se muči s ozljedom, bio je blizu povratka, ali je krajem prošlog tjedna ponovo osjetio bol na treningu.

“To je utrka s vremenom. Osjetio je nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Nažalost, ne izgleda kao da će se stići oporaviti”, rekao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo