TROŠIT ĆE SE / Real Madrid priprema rekonstrukciju momčadi: Stiže nova 'duša' momčadi, ali i velika konkurencija za Luku

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Moises Caicedo vruća je roba na nogometnom tržištu

4.11.2022.
17:21
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid ovog je ljeta radio na novim pojačanjima, a najviše se istaknuo transfer Aureliana Tchouaménija, koji je za 80 milijuna eura stigao iz Monaca. Prošle sezone stigao je Eduardo Camavinga, a s obzirom na to da je u momčadi i Federico Valverde, bilo je očito da Kraljevi slažu "novi" vezni red.

Image
NEIZVJESNA BUDUĆNOST /

Karoglana ponovno pitali hoće li ostati na klupi Hajduka: 'Ja sam Mislav, nisam papagaj...'

Toni Kroos i Luka Modrić ne postaju mlađi, a klub je ovog ljeta napustio Casemiro koji je preselio u Manchester United. S toga u Realu žele dovesti novo srce momčadi, dušu kako bi se reklo, a na njihovoj listi našao se vezni igrač Ekvadora i Brighton & Hove Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moises Caicedo je 2020. godine stigao u Englesku, a potom je igrao na posudbi u belgijskom Beerschotu, da bi se sada ustalio u prvu momčad Brightona te je bio jedan od najvećih otkrića prošle sezone.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Konkurencija za našeg Luku

Ovaj radnik u sredini terena oduševio je i Jurgena Kloppa, pa je navodno Liverpool htio dovesti Caiceda, što su u Brightonu glatko odbili. Pitanje je hoće li moći odoljeti Realu. Kraljevski klub je navodno pripremio čak 85 milijuna eura za njegove usluge, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može pokrivati više pozicija u sredini, a čak su i Španjolci oduševljeni mladim Ekvadorce te ga najavljuju kao novu "dušu" Reala. Tek mu je 21 godina, a za koji tjedan će predvoditi svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, gdje Ekvador igra u skupini s Katarom, Nizozemskom i Senegalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo