REAL MADRID GUBIO PA NAPRAVIO PREOKRET KOD NAJGORE EKIPE U LIGI: / Varane s dva gola spasio Modrića i ekipu

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real koji se s 43 boda privremeno približio vodećem Atleticu na sedam bodova zaostatka

6.2.2021.
19:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala s minimalnih su 2-1 (0-0) uspjeli slaviti na gostovanju u Huesci, gdje se u spasitelja Zidaneove momčadi prometnuo francuski branič Raphael Varane koji je prvi put u karijeri na istoj utakmici postigao dva pogotka.

Galan je doveo Huescu u vodstvo u 48. minuti, ali je Varane svojim prvim pogotkom u 55. minuti anulirao prednost domaćih. U 84. minuti Varane je bio najbrži na odbijenu loptu nakon šuta Casemira i poslao ju u mrežu za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić odigrao cijeli susret

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real koji se s 43 boda privremeno približio vodećem Atleticu na sedam bodova zaostatka, dok je Huesca ostala na dnu ljestvice sa 16 bodova.

U Valenciji su Levante i Granada odigrali 2-2. Morales je bio dvostruki strijelac za Levante, a Kenedy (43) i Soldado (90+2) su postizali izjednačujuće pogotke za Granadu. Tako je Granada ostala na osmom mjestu i s tri boda prednosti pred devetoplasiranim Levanteom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo