Real otkrio 'zastrašujuće' planove vrijedne oko 180 milijuna eura

19.6.2013.
12:20
VOYO logo

Napoli je odavno odredio da odštetna klauzula koju onaj tko u svojim redovima želi vidjeti urugvajskog 'bombardera' mora platiti iznosi 63 milijuna eura.

Kada bi se samog Cavanija pitalo on bi vjerojatno izabrao odlazak u Real. Tako je barem sam spominjao u izjavama. I po napisima iz španjolskih i talijanskih medija čini se da je Real trenutačno najbliže nogometašu koji je prošle sezone s 29 pogodaka bio uvjerljivo najbolji strijelac Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Napoli ima u tom slučaju i drugačije prohtjeve od 63 milijuna eura. Spreman je razgovarati o zamjeni, odnosno, u slučaju odlaska Cavanija u Real tražili bi Napolitanci Samija Khediru i mladu nadu Alvaru Moratu, uz vjerojatno dodatnu manju milijunsku svotu. U obzir Napoliju navodno dolazi i sam Morata ili Khedira, uz veći financijski priljev.

S druge strane Real je za mladog Isca nudi 30 milijuna eura, iako njegova otkupna klauzula u ugovoru iznosi svega pet milijuna više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Reala Zinedine Zidane navodno je uvjerio Iscova oca da će njegov sin dobiti veliku minutažu u Kraljevskom klubu, što bi mogao biti ključan detalj u odluci najboljeg mladog igrača Europe.

AS očekuje da će pregovori oko Balea potrajati nešto dulje, ali je uvjeren da će Real u konačnici slomiti predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, baš kao što je to prošloga ljeta učinio u slučaju Luke Modrića. Real bi za sjajnog velškog reprezentativca trebao ponuditi ne manje od 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo