TRANSFER-BOMBA / Real kreće u borbu za fenomenalnog Vatrenog. U njemu vide Modrićeva nasljednika: 'Možda bude bolji od Luke'

Image
Foto: Profimedia

Florentino Perez i trener Carlo Ancelotti, već su razgovarali o tome tko bi mogao naslijediti Luku Modrića

7.12.2021.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatskom reprezentativcu, kapetanu Vatrenih i trenutno ponajboljem igraču Real Madrida, Luki Modriću, na ljeto istječe ugovor s "Kraljevskim klubom", a iako se nagađalo da će produžiti ugovor na još godinu dana, vjerojatno do produljenja neće doći.

Naime, španjolski El Nacional tvrdi kako su predsjednik Reala, Florentino Perez i trener Carlo Ancelotti, već razgovarali o tome tko bi mogao naslijediti Luku Modrića. Premda imaju u svojim redovima talentiranog Eduarda Camavingu i Federica Valverdea, čelnici Reala navodno Modrića žele zamijeniti ni manje ni više nego Lovrom Majerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Neće biti jeftin

El Nacional piše kako je Majer oduševio brojne velike klubove svojim sjajnim igrama u Rennesu i da bi ga Francuzi mogli prodati već sljedećeg ljeta, iako su ga kupili prije samo nekoliko mjeseci za 12 milijuna eura iz Dinama. Španjolci pišu kako je Majer impresionirao skaute Reala i da su oni poručili Perezu da bi Majer mogao biti čak i bolji od Modrića.

Cijena koju će Rennes navodno tražiti za Majera iznosi negdje oko 35 milijuna eura, ali da će Perez vjerojatno pokušati dobiti talentiranog Vatrenog za nešto manji iznos. No, pitanje je hoće li moći jer Majera navodno traži još gomila velikih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo