REAKCIJE NAKON POBJEDE URUGVAJA: / Gimenez presretan, Tabarez objasnio zašto Salah nije igrao

Image
Foto: AFP

Dovršeno je prvo kolo u skupini A na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

15.6.2018.
17:37
AFP
VOYO logo

Danas je finalizirano prvo kolo skupine A na Svjetskom nogometnom prvenstvu, nakon što je Urugvaj, pogotkom Gimeneza u posljednjoj minuti, pobijedio Egipat sa 1-0. Nakon utakmice oglasili su se izbornici te strijelac odlučujućeg pogotka.

Izjave nakon utakmice

IZBORNIK EGIPTA HECTOR CUPER:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mohamed Salah nije igrao na današnjoj utakmici s Urugvajem jer nismo željeli riskirati. Salah je jučer na na treningu izgledao sjajno, ali poslije treninga baš i ne. On će imati važnu ulogu u budućim utakmicama. Mislim da će biti spreman za sljedeću. Ako i ne zaigra, Egipat ima dobru momčad. Ovaj nesretni poraz nas neće omesti u nadama u prolaz skupine".

IZBORNIK URUGVAJA OSCAR TABAREZ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da je vrlo važno započeti prvenstvo s pobjedom. Utakmice Svjetskog prvenstva uvijek se igraju na nož, kao da je pitanje života ili smrti. Mi smo preživjeli Egipat, sad nam slijedi borba s Rusima i Saudijcima. Ne znam bi li sa Salahom Egipat bolje prošao, pogledajte danas Suareza koji nije imao sreće, a neki drugi dan bo na ovoj utakmici zabio hat-trick".

JOSE GIMENEZ, STRIJELAC ZA URUGVAJ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo pobjedu jer smo promašili barem pet velikih prilika. Nismo potcijenili Egipat bez Salaha, branili su se dobro. Srećom, ja sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo