RAZOČARANJE U PARIZU: / Španjolci pokvarili glamuroznu feštu, problemi oko Neymara pogodili PSG

Image
Foto: AFP

'Problemi' oko Neymara pogodili su PSG. A brazilska megazvijezda tek je potpisala za bogatog francuskog velikana.

5.8.2017.
15:00
AFP
VOYO logo

Španjolski nogometni savez nije poslao certifikat, odnosno izbrisao Neymara iz sustava kako bi ga Francuzi mogli registrirati na vrijeme u PSG-u, javlja ugledni Sky Sports. Klub ga je platio rekordnih 222 milijuna eura da bi zaigrao u prvom kolu francuskog prvenstva. No, od toga ipak neće biti ništa, javili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom slučaju, u potpunosti je zakazala španjolska birokracija koja i nije baš revna. Zbog čega? Teško je u ovom slučaju kazati. Špekulira se kako Španjolci odbijaju prihvatiti da su doživjeli poraz i da Neymar, a to znači i milijuni eura koje on marketinški donosi, napuštaju Španjolsku, a ne dolazi u nju, pa zato otežu s izdavanjem potrebnih dokumenata. A sve je bilo spremno za glaumoroznu proslavu potpisivanja jedne od najvećih zvijezda današnjeg nogometa i od jučer najskupljeg nogometaša ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAROMANIJA VLADA PARIZOM: U danu prodano 10 000 dresova, objavljena fotka čeka od 222 milijuna eura

Plan kluba i program bili su ovakvi: U 14.30 otvaranje Parka prinčeva, a u 15.20 DJ superzvijezda Martin Solveig svojom muzikom baca navijače u trans i priprema ih za 15.45. Tada na scenu stupa Neymar i predstavlja se totalno poludjelom pariškom nogometnom puku sve do 17.15, kada na terenu s novim suigračima u prvom kolu prvenstva gazi dojučerašnjeg drugoligaša Amiensa, klub s 22 puta manjim proračunom od PSG-ova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo