Razočarani Otto Barić poručio: 'Toga je bilo dosta!'

8.10.2011.
16:00
VOYO logo

"Meni je jako žao i strašno sam razočaran. Ne mogu shvatiti da se nekakva momčad postavi ofenzivno, pa da onda uopće ne igra ofenzivno. I ne može se u takvoj utakmici igrati na neodlučeno! Ne može! Igra se postavi tako da bi mi trebali pobijediti, a onda igramo na nulu. I dovoljno je tim Grcima da dvadeset minuta zaigraju malo čvršće, bezobraznije i nama sve padne u vodu. Ali to nije od danas, to je, nažalost, tako već jako dugo. E toga je bilo dosta", ispričao nam je u jednom dahu razočarani Otto Barić, bivši hrvatski izbornik koji se ne slaže s izborom Bilićeve taktike u ključnoj utakmici kvalifikacija za EURO.

Niko Kovač je upravo u razgovoru za Sportski prije nekoliko dana izjavio kako Hrvatska već 20 godina igra isti, zastarjeli nogomet. Slažete li se s tom ocjenom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo tako, upravo tako! Evo, ja ću vam dati jedan primjer. Ja sam tog Niku Kovača vratio u reprezentaciju. Ja sam imao taj peh da sam nakon Svjetskog prvenstva u Japanu izgubio jedno osam, devet igrača, i onda sam doveo Niku Kovača. Igrali smo u Samoboru, on se zabavljao na treningu, imao je nekoliko šansi, ali je olako promašivao i ja sam rekao 'Tak ne može!' i nisam ga sljedeći put pozvao u reprezentaciju!".

Niku Kovača? "Da! Niku Kovača!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite reći da u Bilićevoj reprezentaciji fali discipline? "Zaključite sami. Hoću reći samo jedno. Situacija nikako nije dobra!".

Što bi po vama trebalo napraviti? Mislite li da Bilić treba završiti ciklus koji je započeo? "Ne bih ja o tome. Ljudi koji su ga postavili moraju o tome razmišljati, oni su odgovorni. Ali mi već dugo ne igramo dobro, predugo. Pa mi odavno znamo kako igraju Grci i na kraju ispadnemo jedna tako naivna momčad. Ma, ja sam jako razočaran", zaključio je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110080039006 arti-201110071122006 arti-201110071053006 arti-201110071097006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo