Barca razočarala, ali uspjela oboriti rekord!

Iako u redovima Barcelone nije bilo puno razloga za sreću nakon subotnjih 0:0 protiv Seville u 8. kolu Primere, barem je malo zadovoljstva u spomenutoj utakmici uhvatio vratar Victor Valdes.

23.10.2011.
13:10
VOYO logo

"Jedinica" španjolskog i europskog prvaka je, naime, srušila vlastiti rekord u minutama bez primljenog gola. Dosad je najduže bez vađenja lopte iz mreže 29-godišnji golman izdržao 577 minuta, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka u subotu taj rekord sada iznosi 607 minuta. I, dakako, može biti dodatno poboljšan.

Valdes je posljednji pogodak primio u 17. minuti dvoboja protiv Valencije (2:2) u 5. kolu Primere. U sljedećih je šest ogleda sačuvao mrežu čistom, dvaput u Ligi prvaka (Bate Borisov i Viktoria Plzen), te četiri puta u španjolskom prvenstvu (Atletico Madrid, Sporting Gijon, Racing i Sevilla).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram prvenstveno čestitati Sevilli. Odigrali su odličnu utakmicu u fazi obrane. Pogotovo njihov vratar Javi Varas koji je pohvatao apsolutrno sve", bila je prva reakcija Josepa Guardiole, trenera Barcelone, koja sada zaostaje jedan bod za vodećim Realom na ljestvici.

"Teško je igrati protiv tako koncentrirane obrane. Sevilla je imala stalno devet igrača iza lopte. Došli su po bod i uzeli ga. Vidjeli ste da su organizirali samo jedan napad u cijelom ogledu. Mojim igračima nemam što zamjeriti. Igrali su dobro, napadali i stvarali šanse, ali imali smo ovaj put preko puta sebe stvarno odličnu obrambenu momčad", zaključio je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110200325006 arti-201110191147006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo