Zivot na visokoj nozi: 'Ovo je raj, samo je promet uzas'

Prvi dojmovi donedavnog dinamovca Sammira po transferu u kineski Jiangsu Guoxin Sainty iz Nanjinga vise su nego dobri.

9.3.2015.
14:52
VOYO logo

Na otvaranju nove sezone u kineskom prvenstvu Jiangsu je u subotu porazen na gostovanju kod Shanghai SIPG-a s 2:1, a Sammir je dobio priliku za igru u drugom poluvremenu.

Po dolasku u Kinu Sammira je docekala masa navijaca, a nakon fotografiranja i dijeljenja autograma bacio se u potragu za smjestajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali su mi neboder, pet minuta od stadiona. E, pravi raj. Ima 29 katova, a ja sam, naravno, uzeo stan na posljednjem. Uh, kakav je to pogled! Apartman ima 250 cetvornih metara. Na raspolaganju su mi jacuzzi, teretana, sauna..." - rekao je Sammir za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije sve tako idealno, a evo sto ga je zasmetalo.

"Kinezi jako losi vozaci. Prvo, spori su kao puzevi, a drugo, ti ljudiuopce ne gledaju gdje voze! Samo prolaze, prestrojavaju se... Uzas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trogodisnji ugovor s Jiangsu Guoxin Saintyjem Sammiru ce donijeti 10 milijuna eura. Novci kojima bi bivsi hrvatski reprezentativac trebao osigurati egzistenciju. S takvom placom ne bi mu trebao biti problem zivjeti na visokoj nozi.

Jedino sto preostaje ovom 27-gdisnjaku je da se nametne svojim igrama. Njegova kvaliteta nije upitna, ali opet, u bivsem klubu Getafeu i nije se previse istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo