LEGENDA ŠAHTARA / Darijo Srna javio se iz Ukrajine i opisao što se događa: 'Ovo je treći rat u mom životu....'

RTL-ova reporterka, Leona Šiljeg, javila se uživo na RTL-u Danas s Darijom Srnom koji je sportski direktor Šahtar Donjecka.

24.2.2022.
19:02
VOYO logo

Darijo Srna godinama je nosio kapetansku vrpcu na dresu Šahtara iz Donjecka, a sada u klubu ima ulogu sportskog direktora u Šahtaru. Momčad ne igra u Donjecku nakon eskalacije rusko-ukrajinskog rata 2014., a od 2020. preselili su se u Kijev. RTL-ova reporterka, Leona Šiljeg, javila se uživo na RTL-u Danas s Darijom Srnom.

Image
LEGENDA ŠAHTARA /

Darijo Srna oglasio se putem Instagrama i poslao poruku cijelom svijetu

Image
LEGENDA ŠAHTARA /

Darijo Srna oglasio se putem Instagrama i poslao poruku cijelom svijetu

"Sigurno da nije bilo ugodno, probudili su me zvuci sirene oko 4:30 ujutro. Situacija nije baš dobra, ali tu smo se skupili Hrvati," rekao je Srna na RTL-u Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutačno smo u hotelu, cijeli stručni stožer. Poznavajući sebe, uvijek sam bio prvi u liniji. Nema šanse da prvi napustim ovaj brod. Ovo je moja, naša druga država, dat ćemo sve od sebe da bude mir."

Image
Foto: AFP, Sanjin Strukic/PIXSELL

Čuo se s Vukojevićem

Nekadašnji bek reprezentacije otkrio je da je u neprestanom kontaktu s još jednim Vatrenim, Ognjenom Vukojevićem, koji je pomoćni trener Dinama iz Kijeva. Osim toga, Srna komentira kako je ovo treći rat u njegovom životu nakon Domovinskog rata i Krimskog rata, koji je odselio njegov Šahtar iz Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško, nisam mogao zamisliti da ćemo se naći u ovoj situaciji. Ovo je treći rat u mojem životu. Moramo biti jaki, nemamo drugog izbora. Sada je u pitanju cijela Ukrajina, situacija nije dobra."

"Čujemo se svakih 20 minuta, danas smo razmišljali čak da krenemo i sami. Ponavljam, nemamo drugog izbora nego biti mirni i ne širiti paniku. Trebali smo u subotu početi prvenstvo, sve je poremetilo ovo što se dogodilo noćać", zaključio je nekadašnji kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo