RAT S UEFOM: / Barcelona šokirana novom kaznom

Image
Foto: AFP

Vodstvo Barcelone neugodno se iznenadilo pristiglom 'čestitkom' iz UEFE, koja ih je opet kaznila.

19.10.2015.
21:41
AFP
VOYO logo

UEFA je odlučila kazniti Barcelonu s 40 tisuća eura nakon što su se na tribinama tijekom utakmice s Rayo Vallecanom pojavile katalonske zastave, kojima se poziva na neovisnost te regije. I to nije prvi put, jer već su jednom nogometni oci kaznili Barcelonu zbog istog 'incidenta' krajem prošle sezone. Tada je klub na UEFA-in račun uplatio deset tisuća eura manje.

“Uznemireni smo zbog ove kazne. Ići ćemo i na Sportski arbitražni sud ako bude potrebno. Također, žalit ćemo se i na švicarskom sudu kao i sudu u Strasbourgu”, poručio je Barcelonin potpredsjenik Jordi Mestre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bolje da ne govorim o ratu s UEFA-om. Samo želimo obraniti interese kluba i nikada nećemo ograničavati navijače. Oni su uvijek bili uzorni. Razgovarali smo o ovome s UEFA-om ali razgovori očito nisu bili uspješni”, dodao je Mestre. Svoje mišljenje o novoj kazni izrazio je i trener Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jordi je već sve rekao. Mi se ne želimo miješati u ove odluke i nadamo se da će se pronaći najbolje riješenje”, rekao je Enrique. Barcelona, inače,nakon velike pobjede protiv Rayo Vallecana, u utorak gostuje u Bjelorusiji gdje će u sklopu trećeg kola Lige prvaka igrati s Bate Borisovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo